Vaši koně, cíle

19.05.2012 10:33

Na howrse existuje plno plemen koní (Apallosa, Fríský kůň....) je jen na vás kterého si vyberete, existují i jednorožci a pegasové-pegas se zrodí z krve medusy která lze najít v ČT - Černém Trhu. Po registraci začínáte s chovem vašeho jednoho koně, kůň (hříbě) v 1roce a 6měsíci dospívá a stavá se zněj dospělý kůň, ovšem až od 1roku a 8měsíců kůň začíná mít rozšířené možnosti (trénink,akce-soutěže) a ve 2letech a 6měsících se kůň může připouštět (hřebec-rezervovaná,veřejná či soukromá připoštění, klisna-klisně hledáte vhodného hřebečka na připouštění vy, ve veřejném připouštění nebo pokud dostane nabídku nějakého hřebečka tak v soukromém). Potom musíte 12měsíců čekat na nového potomka a v 8měsíci po připouštění můžete nechat klisnu na ultrazvuk-zjistíte zbarvení a pohlaví hříběte.

Cíle

Bohužel já toho o cílech moc nevím.....ovšem pokud máte cíl najít tajné stranky, podívejte se na prezentaci nějaké moderátorky. A cíl s hraním hříbětem abyste získali genetiku tedy cíl číslo 67 jsou tak zvané hřebečí hry které najdete znovu u moderátorek.

Víc bohužel neporadím....tedy nevzpomínám si na cíl který by mi dělat takové potíže...když nějaký bude napíši to sem. A pokud vy si sněčím nevíte rady napište do do knihy návštěv. Děkuji